autor:

Varadi Silvia

» » Retete de post

Fasole galbena cu rosii si usturoi

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
1/2kg fasole galbena, 3 rosii proaspete, 1 capatana usturoi proaspat, 1 legatura marar proaspat, 1 lingurita vegeta uscata, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curate fasolea de ate,se spala si se pune intr-o cratita cu apa calda cat sa acopere fasolea.Se lasa sa fiarba impreuna cu vegeta uscata(se gaseste la plafar)si putina sare.Cand este aproape gata,se adauga rosiile curatate de pielite si seminte,se dau pe razatore si se aduga peste fasole impreuna cu usturoiul pisat.Fasolea cand este gata se serveste cu marar proaspat tocat sau patrunjel,dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Boema de post

Boema de post

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Intr-un vas amestecam faina cu cacaoa, miezul

18 voturi    7 comentarii
40 min
Retete de post
Chec cu banane de post

Chec cu banane de post

Bananele curatate de coaja le punem intr-un castron, le pasam cu o furculita, apoi le mixam bine

22 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    Exact pe gustul meu...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Este o bunatate !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Imi place.*****

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Frumoasa foc. Iti lasa gura apa.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      Foarte gustoasã!idealã pt. cinã mai ales cã e light,felicitãri!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Eugen,daca vrei poti sa pui,eu la aceasta reteta nu pun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Imi place f. mult e carnoasa. Imi place cum ti-a iesit, felicitari!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Este foarte buna! Nu am facut de ceva vreme...trebuie sa incerc.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Chiar nici un picut de ulei ???, stim ca fara e mai sanatos, dar !?

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Ce fain arata !!! Este foarte sanatoasa fasolica ta.Il trimit pe Valy la o portie ca el e mare fan fasole verde.... La noi i se spune fasole aita.

    • Fara foto

      maria mihalache , 29 mai 2010

      Intrasdevar si gustoasa si sanatoasa.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Gustoasa si sanatoasa!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Vine intr-adevar vara... Este foarte buna fasolea si taiata in jumatate, pe lungime.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2kg fasole galbena
  • 3 rosii proaspete
  • 1 capatana usturoi proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 lingurita vegeta uscata
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

valentina ionita (Chef de cuisine)

Exact pe gustul meu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Zacusca de vinete si ardei Zacusca de vinete si ardei

Se coc vinetele, se lasă la scurs şi răcit, se curăţă. Se coc ardeii. Pe măsură ce se înnegresc, se iau şi se depozitează

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

61 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Mancarica de ciuperci