autor:

Varadi Silvia

» » Retete de post

Fasole galbena cu rosii si usturoi

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
1/2kg fasole galbena, 3 rosii proaspete, 1 capatana usturoi proaspat, 1 legatura marar proaspat, 1 lingurita vegeta uscata, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curate fasolea de ate,se spala si se pune intr-o cratita cu apa calda cat sa acopere fasolea.Se lasa sa fiarba impreuna cu vegeta uscata(se gaseste la plafar)si putina sare.Cand este aproape gata,se adauga rosiile curatate de pielite si seminte,se dau pe razatore si se aduga peste fasole impreuna cu usturoiul pisat.Fasolea cand este gata se serveste cu marar proaspat tocat sau patrunjel,dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Sarmalute in foi de varza de post

Sarmalute in foi de varza de post

Intr-o tigaie mai mare punem 100 ml.ulei la incins. Curatam toata ceapa o spalam apoi o taiem marunt

21 voturi    15 comentarii
1h 50 min
Retete de post
Cornulete cu gem&nuca de post

Cornulete cu gem&nuca de post

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la crescut 1h. Se imparte aluatul in

43 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    Exact pe gustul meu...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Este o bunatate !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Imi place.*****

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Frumoasa foc. Iti lasa gura apa.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

      Foarte gustoasã!idealã pt. cinã mai ales cã e light,felicitãri!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Eugen,daca vrei poti sa pui,eu la aceasta reteta nu pun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Imi place f. mult e carnoasa. Imi place cum ti-a iesit, felicitari!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Este foarte buna! Nu am facut de ceva vreme...trebuie sa incerc.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Chiar nici un picut de ulei ???, stim ca fara e mai sanatos, dar !?

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Ce fain arata !!! Este foarte sanatoasa fasolica ta.Il trimit pe Valy la o portie ca el e mare fan fasole verde.... La noi i se spune fasole aita.

    • Fara foto

      maria mihalache , 29 mai 2010

      Intrasdevar si gustoasa si sanatoasa.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Gustoasa si sanatoasa!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      Vine intr-adevar vara... Este foarte buna fasolea si taiata in jumatate, pe lungime.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2kg fasole galbena
  • 3 rosii proaspete
  • 1 capatana usturoi proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 lingurita vegeta uscata
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

valentina ionita (Chef de cuisine)

Exact pe gustul meu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Orez cu rosii deshidratate si ciuperci in sos de zacusca Orez cu rosii deshidratate si ciuperci in sos de zacusca

Spălăm orezul și îl lăsăm în apă rece, până pregătim restul ingredientelor. Curățăm, spălăm și tocăm

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Placinta de post la tigaie
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide