autor:

Adina

» » Retete de post

Fasole galbena pastai cu usturoi

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2010

Ingrediente
2 borcane cu fasole pastai, , 2 linguri bulion, , 1 capatana de usturoi, , 2 cepe, , 2 cuburi knorr de legume, , piper, , patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

28 voturi

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie punem putin ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa o lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam putina apa ca sa o inabusim si sa fiarba bine, cand apa a scazut adaugam bulionul cu putina apa, acoperim si mai lasam putin sa fiarba.
2. Adaugam fasolea pastai peste ceapa, condimentam cu piper si knorr, acoperim si lasam sa fiarba in continuare cca. 15 minute la foc potrivit, cu 5 minute inainte sa oprim focul adaugam usturoiul pisat (dupa gust), amestecam si mai lasam putin.
3. Dupa preferinta se pune si putin patrunjel sau marar tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena pastai cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Am amestecat cu mixerul toate ingredientele. Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45

301 voturi    32 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post

  • 17 comentarii

  • Iuliana Stegaru , 03 iulie 2015

    fb buna

  • Venin Relu , 09 aprilie 2014

    sa cresti mare ,,,Adrian Mama!!!!

  • Adrian Nistoreanu , 09 aprilie 2014

    super tare am mancat de o sa imi fie rau sarumana pt masa

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

      Pastarile se numare printre preferatele mele indiferent de culoare.Imi plac si asa cum le faci tu ,si fierte cu usturoi(simple),si in ciorba ,in ghiveci ...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Super !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      O mancare lejera si gustoasa.Fie verde,galbena,uscata,proaspata sau la borcan,fasolea,daca stii sa o prepari este o delicatesa!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte buna!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Multumesc pt. aprecieri!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte aromata.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Imi place fasolea galbena. Eu pun si niste usturoi taiat rondele la sfarsit.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Felicitari pentru reteta merita incercata!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Delicios.................

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Intr-adevar Viorica, daca nu e post, putem adauga smantana, vom obtine un gust deosebit!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Am cateva pastai verzi proaspete prin frigider,nu cred ca daca folosesc acelasi proces de preparare schimba cu ceva reteta...Arata foarte bine!

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Si mie si mieee :X bun bun!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      eu pun si o lingura de faina si sosul ii legat si cind nu ii post pun si smintina

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      f.bun!i-mi place mult fasolea

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

28 voturi

Ingrediente

  • 2 borcane cu fasole pastai
  • 2 linguri bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 cuburi knorr de legume
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

9 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

13 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Pastarile se numare printre preferatele mele indiferent de culoare.Imi plac si asa cum le faci tu ,si fierte cu usturoi(simple),si in ciorba ,in ghiveci ...

Retete

din Retete de post

Cornulete cu Nutella Cornulete cu Nutella

Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate. Faina o adaugam treptat pana obtinem un aluat elastic care

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mere si gris (de post) Prajitura cu mere si gris (de post)

Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)