autor:

Adina

» » Retete de post

Fasole galbena pastai cu usturoi

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2010

Ingrediente
2 borcane cu fasole pastai, , 2 linguri bulion, , 1 capatana de usturoi, , 2 cepe, , 2 cuburi knorr de legume, , piper, , patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

25 voturi

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie punem putin ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa o lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam putina apa ca sa o inabusim si sa fiarba bine, cand apa a scazut adaugam bulionul cu putina apa, acoperim si mai lasam putin sa fiarba.
2. Adaugam fasolea pastai peste ceapa, condimentam cu piper si knorr, acoperim si lasam sa fiarba in continuare cca. 15 minute la foc potrivit, cu 5 minute inainte sa oprim focul adaugam usturoiul pisat (dupa gust), amestecam si mai lasam putin.
3. Dupa preferinta se pune si putin patrunjel sau marar tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena pastai cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Sarmale cu soia si ciuperci

Sarmale cu soia si ciuperci

Soia se pune la fiert in apa cu sare cca 15 min, legumele se curata, se spala, varza se lasa putin

12 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Retete de post
Spanac cu ou

Spanac cu ou

Se curata ceapa se taie marunt apoi o punem la calit cind este calita adaugam spanacul congelat si

10 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iuliana Stegaru , 03 iulie 2015

    fb buna

  • Fara foto

    Venin Relu , 09 aprilie 2014

    sa cresti mare ,,,Adrian Mama!!!!

  • Fara foto

    Adrian Nistoreanu , 09 aprilie 2014

    super tare am mancat de o sa imi fie rau sarumana pt masa

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

      Pastarile se numare printre preferatele mele indiferent de culoare.Imi plac si asa cum le faci tu ,si fierte cu usturoi(simple),si in ciorba ,in ghiveci ...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

      Super !

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      O mancare lejera si gustoasa.Fie verde,galbena,uscata,proaspata sau la borcan,fasolea,daca stii sa o prepari este o delicatesa!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte buna!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Multumesc pt. aprecieri!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Foarte aromata.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Imi place fasolea galbena. Eu pun si niste usturoi taiat rondele la sfarsit.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Felicitari pentru reteta merita incercata!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Delicios.................

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Intr-adevar Viorica, daca nu e post, putem adauga smantana, vom obtine un gust deosebit!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Am cateva pastai verzi proaspete prin frigider,nu cred ca daca folosesc acelasi proces de preparare schimba cu ceva reteta...Arata foarte bine!

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Si mie si mieee :X bun bun!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      eu pun si o lingura de faina si sosul ii legat si cind nu ii post pun si smintina

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      f.bun!i-mi place mult fasolea

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

25 voturi

Ingrediente

  • 2 borcane cu fasole pastai
  • 2 linguri bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 cuburi knorr de legume
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

8 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

10 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Pastarile se numare printre preferatele mele indiferent de culoare.Imi plac si asa cum le faci tu ,si fierte cu usturoi(simple),si in ciorba ,in ghiveci ...

Adauga reteta
Retete

din Retete de post

Chec cu ananas nectarine si ciocolata Chec cu ananas nectarine si ciocolata

Amestecă făina cu nuca de cocos, zahărul, zahărul vanilat, praful de copt și sarea într-un castron mai larg. Fă o gropiță

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Iahnie de naut Iahnie de naut

Punem năutul la înmuiat 12 ore. Schimbam apa și fierbem năutul 1 ½ ore, împreună cu foile de dafin și usturoiul. După

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajitura cu mere