autor:

Cely Snijec
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
500 g fasole uscata, o ceapa mare, 2 morcovi, un pastarnac, 50 ml ulei, 50 g bulion, 1 catel de usturoi pisat, sare, piper, foaie de dafin, o crenguta rozmarin,cateva fire patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Fasolea muiata cateva ore, o fierbi 15 minute. Schimbi apa.Repeti operatiunea de trei ori.Calesti ceapa, adaugi morcovul si pastarnacul taiate cubulete pentru 5 minute. Amesteci legumele cu fasolea si lasi sa fiarba impreuna pana e fiarta fasolea.Adaugi bulionul,usturoiul si verdata si lasi pe foc pentru 5 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Fasole verde scazuta cu cotlet

Fasole verde scazuta cu cotlet

Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika

13 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Fasole scazuta cu costita prajita

Fasole scazuta cu costita prajita

1) cu fasole alba: se inmoaie fasolea cu o seara inainte, se incalzeste untura ( sau uleiul ) se

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine):

    Am facut si eu ....am calit o ceapa cu 2 catei de usturoi ,apoi am adauga 1/2 ardei gras rosu taiat marunt.Fasolea am folosit-o cea cumparata de-a gata si fiarta in borcan .am adaugat-o in ceapa ,am pus sare ,piper,1 foaie de dafin,piper si cimbru si am lasat la foc mic 5 minute(eu nu am avut pastirnac si nu i-am pus)am invirtit si am adaugat 5 linguri de bulion si am mai lasat 1 minut pe foc.Am ornat cu ardei rosu.Am mincat-o cu mult chef...deoarece nu mai micasem demult.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Buna, buna mancarica.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Foarte bună! Felicitări.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 500 g fasole uscata
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • un pastarnac
  • 50 ml ulei
  • 50 g bulion
  • 1 catel de usturoi pisat
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • o crenguta rozmarin,cateva fire patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole batuta cu leurda