Reteta postata pe: 24 iulie 2009
Ingrediente
500 g fasole uscata, o ceapa mare, 2 morcovi, un pastarnac, 50 ml ulei, 50 g bulion, 1 catel de usturoi pisat, sare, piper, foaie de dafin, o crenguta rozmarin,cateva fire patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Fasolea muiata cateva ore, o fierbi 15 minute. Schimbi apa.Repeti operatiunea de trei ori.Calesti ceapa, adaugi morcovul si pastarnacul taiate cubulete pentru 5 minute. Amesteci legumele cu fasolea si lasi sa fiarba impreuna pana e fiarta fasolea.Adaugi bulionul,usturoiul si verdata si lasi pe foc pentru 5 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Moi fasolea de seara pana dimineata. Fierb cate 5 minute si schimb apa de 3-4 ori, apoi o fierb 20
130 voturi
20 comentarii
1h 30 min
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika
13 voturi
6 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Crystyna (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009
Foarte bună! Felicitări.