autor:

emadina

» » Aperitive

fasole verde cu avocado

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Ingrediente
250 g fasole verde, 1 capatana de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 1 avocado, suc de lamaie, sare, piper, ulei de masline, paine prajita

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea verde se spala si se fierbe cca.15 min.Se taie bucati mai mici. Din usturoi, avocado, ulei si suc de lamaie se face o maioneza vegetala care se subtiaza treptat cu putina apa minerala. Se adauga verdeata tocata marunt si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se amesteca fasolea cu aceasta maioneza si se serveste cu felii de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole verde cu avocado" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pate de ficat vegetarian

Pate de ficat vegetarian

Vinetele se clatesc de sare si se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ulei de masline

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
San Jacobo de berenjena.

San Jacobo de berenjena.

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute. Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie

15 voturi    10 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g fasole verde
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 avocado
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • paine prajita

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Guacamole si cartofi copti