Se curata si se spala fasolea ,se opareste (cat sa se inmoaie putin).Curatam celelalte legume si oparim rosiile.
Intr-un vas termorezistent se aseaza un strat de rosii taiate cubulete, apoi ardeii taiati, 1/2 ceapa, morcov taiat rondele, fasolea verde, dovlecelul taiat cubulete, si restul de rosii si ceapa,putina sare. Se adauga o cescuta de apa si 3 linguri de ulei din samburi de struguri. Optional se poate inlocui apa cu suc de rosii. Se pune capacul si se da la cuptor ptr 40 minute. Se scoate cu grija se adauga piper macinat, marar se amesteca usor si se da la cuptor ptr inca 5 minute. Se serveste rece sau calda dupa preferinta cu putina smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii