Se incinge o lingura de ulei de susan intr-o tigaie. Se adauga migdalel si se lasa la foc mic pin acind rumenit. Se aduga mierea, sosul de soia si se amesteca.Se lasa timp de 30 de sec pina cind lichidul s-a evaporat si se pune pe o farfurie sa se raceasca. Se opareste fasolea in apa sarata 7-8 minute. Se scurge apa si se aduga restul de ulei de susan, semintele de susan si migdalele.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii