autor:

Vicky

» » Retete de post

Fasole verde cu usturoi

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
fasole verde, sare, usturoi, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

34 voturi

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert.
Separat se face mujdeiul de usturoi, tocam usturoiul, punem sare dupa gust si apa. Cand a fiert fasolea, se scurge bine de apa si apoi se caleste in 2 lingui de ulei foarte putin, se pune mujdeiul de usturoi si se serveste cu mamaliga. Eu am servisto fara nimic ca-mi era dor de gustul de fasole si usturoi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Fasole verde cu rosii si usturoi

Fasole verde cu rosii si usturoi

Fasolea se fierbe in apa rece cu sare .Separat se inabusa ceapa taiata marunt,usturoiul si ardeiul

5 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu usturoi

Fasole verde cu usturoi

Se curata si se spala fasolea verde, apoi se pune la fiert intr-un litru de apa sau in oala speciala

27 voturi    4 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    kok miori , 13 iulie 2016

    Eu ii fac putin rantas nu cu unt cu ulei si mai las putin la fiert si servita cu mamaliga merge foarte bine.

  • Fara foto

    Daniel Florin Andrei , 06 aprilie 2014

    Fff buna

  • Fara foto

    Marius Petrisor , 06 aprilie 2014

    super

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Imi place foart mult !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Arata tare bine!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Foarte bune...eu adaug si un pic de bulion...!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Ce bunatate de mancarica, si atat de simplu si rapid de preparat. Eu ii pun una sau doua rosii decojite si taiate marunt,marunt.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Foarte buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Fara foto

      panseluta , 08 noiembrie 2009

      si eu pun le reteta asta neaparat otet si marar din belsug.il prefer pe cel balsamic desi ii modifica culoarea. dar eu mai fac fasolea asta cu maioneza picanta aceleasi ingrediente dar cu maioneza.am facut-o chiar si cu ton maruntit din conserva si a iesit foarte buna. e o salata destul de fina daca o asezonezi bine si imi displace mie personal,asocierea cu mamaliga.

    • Fara foto

      pansy , 08 noiembrie 2009

      iti sugerez sa amesteci usturoiul cu o maioneza mai picanta si marar din belsug

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      Apetisanta

    • Fara foto

      gorun elena , 03 august 2009

      intamplator am pregatit acum douazile aici in germania cu fasole din gradina acest preparat.incearca si pune si o lingura de otet pt salata ,e minunat!

    • Fara foto

      ada , 30 iulie 2009

      E buna, acuma am pregatit-o.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

34 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Vicky
Chiftelute de post

Chiftelute de post

Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca

52 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene
Carne marinata in vin

Carne marinata in vin

Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele, Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si

21 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Saratele cu branza

Saratele cu branza

Cu cat branza este mai sarata cu ata ies mai bune saratelele, dar sa nu fie nici prea exagerat de

81 voturi    25 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

kok miori

Eu ii fac putin rantas nu cu unt cu ulei si mai las putin la fiert si servita cu mamaliga merge foarte bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Zacusca de vinete si ardei Zacusca de vinete si ardei

Se coc vinetele, se lasă la scurs şi răcit, se curăţă. Se coc ardeii. Pe măsură ce se înnegresc, se iau şi se depozitează

0 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

61 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Soia pane cu migdale