autor:

Vicky

» » Retete de post

Fasole verde cu usturoi

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
fasole verde, sare, usturoi, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert.
Separat se face mujdeiul de usturoi, tocam usturoiul, punem sare dupa gust si apa. Cand a fiert fasolea, se scurge bine de apa si apoi se caleste in 2 lingui de ulei foarte putin, se pune mujdeiul de usturoi si se serveste cu mamaliga. Eu am servisto fara nimic ca-mi era dor de gustul de fasole si usturoi.
Pofta buna!
Fasolea se spala si se pune la fiert.
Separat se face mujdeiul de usturoi, tocam usturoiul, punem sare dupa gust si apa. Cand a fiert fasolea,
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete de post
Fasole verde cu sos de usturoi

Fasole verde cu sos de usturoi

Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in vasul de fiert in aburi sau intr-un litru

38 voturi    12 comentarii
30 min
Retete de post
Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Fasolea galbena se pune in cratita (eu am folosit Wok-ul) cu un pahar de apa si se lasa sa fiarba

0 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    kok miori , 13 iulie 2016

    Eu ii fac putin rantas nu cu unt cu ulei si mai las putin la fiert si servita cu mamaliga merge foarte bine.

  • Fara foto

    Daniel Florin Andrei , 06 aprilie 2014

    Fff buna

  • Fara foto

    Marius Petrisor , 06 aprilie 2014

    super

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Imi place foart mult !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Arata tare bine!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Foarte bune...eu adaug si un pic de bulion...!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Ce bunatate de mancarica, si atat de simplu si rapid de preparat. Eu ii pun una sau doua rosii decojite si taiate marunt,marunt.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Foarte buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Fara foto

      panseluta , 08 noiembrie 2009

      si eu pun le reteta asta neaparat otet si marar din belsug.il prefer pe cel balsamic desi ii modifica culoarea. dar eu mai fac fasolea asta cu maioneza picanta aceleasi ingrediente dar cu maioneza.am facut-o chiar si cu ton maruntit din conserva si a iesit foarte buna. e o salata destul de fina daca o asezonezi bine si imi displace mie personal,asocierea cu mamaliga.

    • Fara foto

      pansy , 08 noiembrie 2009

      iti sugerez sa amesteci usturoiul cu o maioneza mai picanta si marar din belsug

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      Apetisanta

    • Fara foto

      gorun elena , 03 august 2009

      intamplator am pregatit acum douazile aici in germania cu fasole din gradina acest preparat.incearca si pune si o lingura de otet pt salata ,e minunat!

    • Fara foto

      ada , 30 iulie 2009

      E buna, acuma am pregatit-o.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Vicky
Tort diplomat

Tort diplomat

Galbenusurile se freaca cu zaharul,zaharul vanilat, adaugam laptele treptat si punem la fiert pe

18 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Sos de usturoi cu smantana

Sos de usturoi cu smantana

Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si

36 voturi    10 comentarii
20 min
Sosuri
Tort de clatite cu crema de vanilie

Tort de clatite cu crema de vanilie

Prepararea clatitelor: Intr-o craticioara se pune laptele, adaugam si zaharul.Punem si sticluta

55 voturi    19 comentarii
1h
Torturi

kok miori

Eu ii fac putin rantas nu cu unt cu ulei si mai las putin la fiert si servita cu mamaliga merge foarte bine.

Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Prajitura de ciocolata vegana

Prajitura de ciocolata vegana

Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate- faina cu praf de copt, cacao si nes cafe. In robotul de bucatarie, se amesteca tahini

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pasta din linte neagra vegana

Pasta din linte neagra vegana

Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa, pana se inmoaie comple. O strecor de apa si las putin sa se raceasca. Prajesc

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive