Ingrediente
1borcan de fasole verde,o ceapa rosie(galbena),putin ulei,3 catei de usturoi,ardei galben,ardei rosu,2linguri pasta de tomate amestecata cu o lingura de faina,patrunjel,sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
27 voturi
Mod de preparare
La fel se procedeaza si cu ardeii,care se pun peste ceapa.Se picura putina apa ca sa nu se arda.
Dupa ce s-au inmuiat legumele,se pune fasolea verde,scursa de apa din borcan si se completeaza cu apa calda cat sa acopere fasolea.
Se lasa la fiert 5 minute cat sa se imbine aromele,apoi se pune pasta de tomate amestecata cu o lingura de faina.
Usturoiul se taie marunt si se adauga in fasole.
Frunzele de patrunjel se taie si ele marunt,se pun in fasole.
Se completeaza cu sare si piper si se mai lasa 2-3 minute pe foc.
Se serveste imediat.
Pofta buna.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010
Delicioasa! Eu o presar cu putina nuca zdrobita; ii da un plus de aroma.
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010
O bunatate !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010
Foarte frumos! Gustoasa!
Adina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010
Delicioasa, fac si eu saptamana asta. Mi-ai facut pofta
panseluta (Chef de cuisine) , 14 martie 2010
vad ca este" trendy" fasolea verde saptamana asta.foarte buna !
costy1969 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010
o reteta buna,demna de luat in seama, dar ar trebui preparata cu fasole congelata ,deoarece cea de la borcan nu este prea stralucita d.p.d.v. calitativ.in rest felicitari pentru reteta.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 martie 2010
f.bun!
elenita (Chef de cuisine) , 12 martie 2010
delicios maine fac si eu cu pastai galbene
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 martie 2010
Foarte bună!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 martie 2010
Yam, yam, ce pofta mi-ai facut...saptamana viitoare pregatesc si eu o fasolica verde.
joly-gina (Chef de cuisine) , 12 martie 2010
delicioasa,imi place o idee buna am sa fac si eu
violette (Chef de cuisine) , 12 martie 2010
Foarte buna.....
mac myra (Chef de cuisine) , 12 martie 2010
Bun,bun,bun.....
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 martie 2010
Foarte bun!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 martie 2010
Bun,bun,tare bun...