Se incinge o tigaie din fonta timp de 2-3 min. Se arunca in tigaia fierbinte ardeii chilli si se lasa sa se coaca pe uscat citeva minute. Dupa ce se racesc, se toaca marunt si se face o pasta la mixer impreuna cu sare si zaharul brun.
Se incinge ulei intr-i tigaie si se rumeneste 2 min ceapa rosie taiata felii subtiri si usturoiul sdrobit. Se adauga ghimbirul, zaharul si sosul sambal si se mai prajeste 1 min.
Se aduaga pasta de tomate si se fierbe 15 sec, apoi se aduaga fasolea verde din conserva scursa de zeama. Se tine compozitia pe foc inca 5 min. Se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii