autor:

datcu elena

» » Aperitive

Fasole verde lata sau fideluta

Autor: datcu elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: datcu elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
fasole verde 1 kg, , 1 ou ,, ulei, , usturoi 4 catei,, maioneza 250-300 g, , sare, , patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala fasolea se pune peste apa clocotita si se lasa la fiert cca 30 min.

Dupa care se pune fasolea la racit apoi se marunteste. Se amesteca cu maioneza si se da la rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde lata sau fideluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu mazare

Tarta cu mazare

1.Se framanta un aluat din faina cernuta si amestecata cu pesmetul si praful de copt.ou amestecat

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Paine prajita cu usturoi

Paine prajita cu usturoi

Se freaca untul cu ulei pana devine o pasta moale. (Daca untul este prea tare, se incalzeste putin

8 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Vara si mie imi place mult fasolea verde.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Foarte buna!

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Simplu și gustos.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Bun, bun !!! Si se adauga usturoiul asa-i ?Nu am facut de mult.... Multumesc ca mi-ai reamintit reteta !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Foarte buna, mama gatea acest preparat cand eram copii, ne placea, eu nu am facut de mult, dar o sa fac.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      BUN SI GUSTOS!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Da, este bun.Nu am pregatit niciodata, insa am mancat de la o cunostinta mai in varsta si mi-a placut.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      E buna! Si eu obisnuiesc sa fac.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

55 min

0 voturi

Ingrediente

  • fasole verde 1 kg
  • 1 ou ,
  • ulei
  • usturoi 4 catei,
  • maioneza 250-300 g
  • sare
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de datcu elena
Pizza clasica

Pizza clasica

Se framanta aluatul, se intinde in forma se aseaza salamul si caizerul feliate se orneaza cu ciupercile

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
RULOU CU SALATA DE CRUDITATI

RULOU CU SALATA DE CRUDITATI

Se dau pe razatoare legumele iar marul se curata de coaja si se taie marunt cu cutitul ,dat pe razatoare

8 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Cozonac

Cozonac

-se amesteca zaharul cu laptele,coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie se incalzesc putin. -se

27 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Vara si mie imi place mult fasolea verde.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb