Reteta postata pe: 02 iulie 2009
Ingrediente
fasole verde 1 kg, , 1 ou ,, ulei, , usturoi 4 catei,, maioneza 250-300 g, , sare, , patrunjel.
Dificultate: Redusa | Timp: 55 min
Mod de preparare
Se spala fasolea se pune peste apa clocotita si se lasa la fiert cca 30 min.
Dupa care se pune fasolea la racit apoi se marunteste. Se amesteca cu maioneza si se da la rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde lata sau fideluta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Bun, bun !!! Si se adauga usturoiul asa-i ?Nu am facut de mult.... Multumesc ca mi-ai reamintit reteta !
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Foarte buna!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010
Foarte buna, mama gatea acest preparat cand eram copii, ne placea, eu nu am facut de mult, dar o sa fac.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009
Bun,bun,bun...
vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009
BUN SI GUSTOS!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 august 2009
Da, este bun.Nu am pregatit niciodata, insa am mancat de la o cunostinta mai in varsta si mi-a placut.
Czompa (Chef de cuisine) , 28 august 2009
E buna! Si eu obisnuiesc sa fac.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009
O bunatate...