autor:

Anonim

» » Aperitive

fazan la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
fazan, grasime, morcovi, pastarnac si telina radacina, ulei, piper boabe ,sare, patrunjel verde, ceapa, bait,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Feliile de slanina se scot din apa si se bat putin.
Pieptul de fazan se sareaza si se acopera cu felii se slanina. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza legumele taiate , piperul apoi fazanul pregatit, 200 ml de apa, 300 ml de bait strecurat si se introduce la cuptor cca 60 min. Se stropeste din cand in cand cu jiul format.
Dupa frigere se indeparteaza slanina cu care a fost acoperit , se mai stropeste cu jiul format si se lasa la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "fazan la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fazan la tava

Fazan la tava

Fazanii se fezandeaza in pene 2-3 zile, apoi se curata si se spala bine. Se portioneaza, se condimenteaza

13 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Salvie in pastella

Salvie in pastella

Se pregateste pastella, se pune in frigider pt 30 minute. Foile de salvie se spala, se sterg cu hartie

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Hamburgher cu ou poshat