Blatul:
Freci galbenusurile cu zaharul si untul. Pui apoi faina,sarea,albusurile batute spuma si torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit dar nu definitiv.
Bezeaua:
Bati albusurile spuma cu un praf de sare,apoi adaugi treptat zaharul si bati in continuare pana obtii bezeaua. Cand este aproape coapta prajitura o scoti o ungi cu gem ,presari nuca macinata amestecata cu esenta de rom si intinzi bezeaua.
Dai din nou prajitura la cuptor 15min la foc mic. Lasi sa se raceasca in tava apoi o tai felii. Pofta buna va doresc!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii