1.Continutul celor doua pachete de budinca de vanilie se amesteca cu 8 linguri zahar ,cu lichiorul de portocale si cu 5 linguri de lapte rece si se are grija sa nu se faca cocoloase.Restul de lapte se pune la fiert , se ia de pe foc, se adauga budinca dizolvata , se amesteca si se pune din nou la fiert.Se fierbe cca.1 minut si , luandu-se de pe foc, se lasa putin sa se raceasca.
2.Din cantitatea de zmeura , se lasa deoparte cateva fructe pentru ornat, restul se toaca cu un cutit ascutit.
3.Se captuseste cu folie de aluminiu o forma de chec,in care se pun,alternandu-se budinca,presarata cu zmeura, si biscuitii.Deasupra trebuie sa fie biscuiti.Se pune forma in frigider cca. 1 ora.
3.Frisca se bate .Se rastoarna prajitura de biscuiti din forma de chec si se imbraca in frisca.Se orneaza cu zmeura .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii