1. Incalzeste in prealabil cuptorul la 200 grade Celsius. Decojeste si spala cartoful dulce. Taie cartoful in jumatate si apoi fiecare jumatate in 4 felii. Pune feliile intr-un castron.
2. Toarna uleiul de masline peste cartofi, apoi stropeste cu sosul condimentat. Amesteca cu mainile cartofii in ulei si sos pana sunt bine unsi. Asaza feliile intr-o tava de copt care nu lipeste. Se da la cuptor timp de 30 de minute, pana cand se formeaza o crusta.
3. Intre timp, asaza maioneza cu lingura intr-un castron mic. Amesteca sosul de rosii. Raceste la frigider.
4. Scoate tava din cuptor. Lasa sa se raceasca usor si apoi asaza feliile intr-un castron.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii