autor:

Anonim

» » Aperitive

Ficat de porc condimentat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, sare, ulei, supa de oase, boia de ardei dulce, patrunjel verde, cartofi, vin alb, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de ficat se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa, se adauga boia de ardei dulce, supa de oase, sare si se fierbe 10-15 min. Sosul obtinut se adauga peste bucatile de ficat si se mai fierb 10 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga vinul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc condimentat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arici din ficat de pasare

Arici din ficat de pasare

Ficatul se pune la fiert. Dupa ce e fiert bine, se paseaza si se amesteca cu untul, sarea, piperul,

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Suberek

Suberek

Intr-un castron se pune faina,sarea si uleiul.Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana

6 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • ficat de porc
  • sare
  • ulei
  • supa de oase
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • cartofi
  • vin alb
  • ceapa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Drob de pasare