Ficatul se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 m de ulei si 50 ml de apa, se adauga 50 g de faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, piper, sare, smantana, supa de oase; se fierb 10-15 min.
Din oua, 450 g de faina,100 ml de apa si sare se prepara o compozitie din care se formeaza galuste cu o lingurita.
Se fierb in apa , apoi se scurg si se adauga vin , impreuna cu bucati de ficat si cantitatea de vin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii