autor:

Anonim

» » Aperitive

ficat de porc cu sos de smantana si macaroane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ulei, morcovi, patrunjel, smantana, ceapa, macaroane, lamaie, piper, mustar, sare, foi de dafin, vin alb,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in ulei si 100 ml de apa, se scoate apoi se adauga legumele si se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, smantana, 750 ml de apa fiarta , mustarul si se fierbe totul 15 min. Sosul obtinut se strecoara peste bucatile de ficat si se mai fierbe 20 min . La sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc cu sos de smantana si macaroane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din carne tocata de vita

Drob din carne tocata de vita

Amestecati compozitia. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt. Deasupra puneti

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada de porc cu carnat afumat

Rulada de porc cu carnat afumat

Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei. Batem

8 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pui crocant