autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Ficat de porc impanat cu sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, sunca, faina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de ficat se impaneaza cu sunca, se trec prin faina si se prajesc in ulei, apoi se sareaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc impanat cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu somon fume si branza feta

Tarta cu somon fume si branza feta

Incalziti laptele impreuna un untul. Frecati bine ouale cu putina sare peste care adaugati zeama

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Rulada de legume

Rulada de legume

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se

2 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • ficat de porc
  • sunca
  • faina
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci