autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Ficat de porc impanat cu sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, sunca, faina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de ficat se impaneaza cu sunca, se trec prin faina si se prajesc in ulei, apoi se sareaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc impanat cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose cu dovlecei si cherry galbene

Briose cu dovlecei si cherry galbene

Dovleceii se spala, se dau prin razatoare si se pun la scurs intr-o strecutaroare. Se mixeaza ouale

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose cu cartofi

Briose cu cartofi

Se fierb cartofii. Se face un piure cu lapte si unt, se adauga patrunjelul si tarhonul tocate, se

7 voturi    3 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • ficat de porc
  • sunca
  • faina
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de legume cu ciuperci