autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Ficat de porc la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ceapa, ulei, cartofi, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

29 voturi

Mod de preparare

Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in 100 ml de ulei, apoi se scot. In jiul ramas se adaga 750 ml de apa fiarta, sare, piper, si se fierbe totul cca 10 min., apoi se adauga peste bucatile de ficat. Separat, se rumeneste ceapa in 100 ml de ulei.
Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in 100 ml de ulei, apoi se scot. In jiul ramas se adaga 750 ml de apa fiarta, sare, piper, si se fi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Rulouri de somon cu crema de branza

Rulouri de somon cu crema de branza

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga aproximativ 3 lingurite

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Jumatatile de bagheta se taie de-a lungul si se scobesc

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

29 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim
salata in aspic

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
sarmale   in foi de vita

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de porc inabusit

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive