autor:

Anonim

» » Aperitive

Ficat de porc pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
ficat de porca, oua, faina, sare, ulei, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de ficat se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei, apoi se sareaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficat de porc pane

Ficat de porc pane

Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porca
  • oua
  • faina
  • sare
  • ulei
  • pesmet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placinta taraneasca cu carne de porc