autor:

Anonim

» » Aperitive

ficat de porc tirolez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
ficat, ulei, sare, faina, cartofi, ceapa ,smantana, lapte, vin alb, mustar, usutroi, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ficatul se da prin faina si se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga restul de faina dizolvata in 50 ml de lapte rece si cantitatea ramasa de lapte , se fierbe cca 20 min amestecand continuu.
Cu 10 min inainte se sfarsit se adauga smantana . Sosul se strecoara peste ficat , se adauga vin, mustar, sare, piper si usturoiul pisat. Se mai fierb 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc tirolez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele la cuptor din carne tocata de pui

Chiftele la cuptor din carne tocata de pui

Dam cartofii, telina si morcovii pe razatoarea mica, tocam patrunjelul marunt, ardeiul gras si ceapa. Curatam

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne
Costita fiarta cu usturoi

Costita fiarta cu usturoi

Se spala costita si se pune la fiert in apa cu foarte putina apa (s-ar putea sa fie sarata daca a

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval