autor:

emadina

» » Aperitive

Ficat de pui la tigaie

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
1/2 kg ficat de pui, 1 ceapa tocata, 1 capatana de usturoi (care se rade), 2 rosii date pe razatoarea mare, sare, piper, iute, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Ficatul de pui se pune intr-o tigaie cu ulei si se adauga ceapa usturoiul si mirodeniile.Se caleste bine si cand a inceput sa se rumeneasca se adauga sucul de rosii.

Se serveste cu piure de cartofi/paste/orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Cartoful se da pe razatoarea mica. Se dau prin masina toate ingredientele in afara de faina. Se formeaza

4 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu cascaval

Rulada de pui cu cascaval

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza. Asezam feliile

10 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din carne de porc cu arome de primavara