autor:

emadina

» » Aperitive

Ficat de pui la tigaie

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
1/2 kg ficat de pui, 1 ceapa tocata, 1 capatana de usturoi (care se rade), 2 rosii date pe razatoarea mare, sare, piper, iute, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Ficatul de pui se pune intr-o tigaie cu ulei si se adauga ceapa usturoiul si mirodeniile.Se caleste bine si cand a inceput sa se rumeneasca se adauga sucul de rosii.

Se serveste cu piure de cartofi/paste/orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
chiftelute inteligente

chiftelute inteligente

se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
DROB

DROB

1.Se fierb organele si dupa ce se racesc se toaca marar. 2.Legumele se toaca si ele marunt, se amesteca

4 voturi    9 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Aripioare in crusta crocanta cu sos dulce picant