autor:

zana b.

» » Aperitive

Ficat venetian

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
3 cepe, felii ficat de vitel,3linguri ulei de masline,1mar,sare,piper,5oog cartofi,2linguri busuioc tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa curatata se taie felii subtiri.Ficatul se spala si se taie fasii.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste ficatul,intorcandu-l frecvent.Se scoate si se pastreaza la cald.In tigaie se adauga ceapa care se caleste la foc moderat 10min.Marul se curata de coaja ,se rade si se adauga la ceapa ptr. a se inabusi 5min.Ficatul se sareaza si se pipereaza si se adauga la ceapa.Din cartofi se face un piure ce se orneaza cu busuioc si se serveste alaturi de ficat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat venetian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficat in stil Venetian

Ficat in stil Venetian

Taiati ceapa solzisori nu prea fini si o puneti la calit in ulei si cu putina apa, prajiti pina cind

10 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe, felii ficat de vitel,3linguri ulei de masline,1mar,sare,piper,5oog cartofi,2linguri busuioc tocat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Limba de porc cu sos de capere