Se spala ficateii si se pun la fiert aproximativ 30 min.
Dupa ce au fiert, se scot si se lasa la racit. Intre timp se taie sunca feliute subtiri cu care se vor impacheta ficateii. Pentru ca sunca sa nu alunece, se prinde cu o scobitoare. Se asaza rulourile intr-o tava si se dau la cuptor pana devin rumenii.
Sosul:
Se oparesc boabele de mustar pana ce devin moi, se scurg si se adauga in mustarul crema (se gaseste in comert si mustar cu boabe de-a gata) apoi se amesteca cu un pic de miere (dupa gust) si la fel, cu un pic de usturoi pisat.
Sosul se poate servi peste ficatei sau intr-un bol la masa. De preferat, preparatul se va servi rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii