autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ficatei cu sunca si sos de mustar

Autor: Amya (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Amya (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Ingrediente
1 kg ficatei proaspeti de pui, 300 g sunca afumata, , Pentru sos:, -mustar simplu, -mustar boabe, -miere, -usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ficateii si se pun la fiert aproximativ 30 min.
Dupa ce au fiert, se scot si se lasa la racit. Intre timp se taie sunca feliute subtiri cu care se vor impacheta ficateii. Pentru ca sunca sa nu alunece, se prinde cu o scobitoare. Se asaza rulourile intr-o tava si se dau la cuptor pana devin rumenii.
Sosul:
Se oparesc boabele de mustar pana ce devin moi, se scurg si se adauga in mustarul crema (se gaseste in comert si mustar cu boabe de-a gata) apoi se amesteca cu un pic de miere (dupa gust) si la fel, cu un pic de usturoi pisat.
Sosul se poate servi peste ficatei sau intr-un bol la masa. De preferat, preparatul se va servi rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu sunca si sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui cu spanac

Rulada de pui cu spanac

Se aseaza pieptul de pui, fiind mare l-am taiat in doua, se pune peste o folie alimentara si se bate

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
aperitiv pentru masa de craciun

aperitiv pentru masa de craciun

Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata

12 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg ficatei proaspeti de pui
  • 300 g sunca afumata
  • Pentru sos:
  • -mustar simplu
  • -mustar boabe
  • -miere
  • -usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Amya
Pui taranesc

Pui taranesc

Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in

25 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)