Ingrediente
1 kg ficatei proaspeti de pui, 300 g sunca afumata, , Pentru sos:, -mustar simplu, -mustar boabe, -miere, -usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
1 vot
Mod de preparare
Dupa ce au fiert, se scot si se lasa la racit. Intre timp se taie sunca feliute subtiri cu care se vor impacheta ficateii. Pentru ca sunca sa nu alunece, se prinde cu o scobitoare. Se asaza rulourile intr-o tava si se dau la cuptor pana devin rumenii.
Sosul:
Se oparesc boabele de mustar pana ce devin moi, se scurg si se adauga in mustarul crema (se gaseste in comert si mustar cu boabe de-a gata) apoi se amesteca cu un pic de miere (dupa gust) si la fel, cu un pic de usturoi pisat.
Sosul se poate servi peste ficatei sau intr-un bol la masa. De preferat, preparatul se va servi rece.
Pofta buna!