autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ficatei de pui inveliti in bacon

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2016

Ingrediente
500 gr ficat de pui, 250 gr fasii lungi de bacon afumat, sare, piper, 1 lingurita rasa busuioc uscat, 2 lingura ulei, 1 lingura unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ficatul de pui il tinem in apa 30 de minute.
Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga.
Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ficateii.
Ii lasam sa se rumeneasca usor pe o parte cam 1 minut si 1 minut pe partea cealalta.
Tragem tigaie deoparte, condimentam ficatul cu sare, piper si busuioc.
Luam fasii de bacon, punem cate un ficatel pe capatul fasiilor si rulam.
Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem bucatele de unt intre ei.
Ii introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita 8-10 minute, cat sa se rumeneasca usor.
Cand sunt gata ii scoatem, ii asezam fierbinti pe un platou si ii acoperim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui inveliti in bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

3 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Chifetelute din dovlecei la cuptor

Chifetelute din dovlecei la cuptor

Dovleceii se dau prin razatoare si se pun la scurs. Peste ei se pune telemeaua sfarmata cu furculita,

3 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cartofi acordeon