Autor:
gily (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009
Ingrediente
300 g ficat, 12 felii de prosciutto, 12 ciuperci mari, 2 catei usturoi, busuioc, sare si piper
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Ficatei se frig pana sunt aproape gata. Apoi se marineaza in sosul format din usturoi, ulei de masline si busuioc, dupa care se invelesc in prosciutto si se dau la cuptor pana se rumenesc. Ciupercile se gratineaza si in locul coditelor se adauga ficateii inveliti in prosciutto.
Se pot servi alaturi de salata de cruditati si sos rosu dulce.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in prosciutto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009
Foarte aspectosi si deliciosi.