autor:

gily

» » Aperitive

Ficatei in prosciutto cu ciuperci

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
300 g ficat, 12 felii de prosciutto, 12 ciuperci mari, 2 catei usturoi, busuioc, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Ficatei se frig pana sunt aproape gata. Apoi se marineaza in sosul format din usturoi, ulei de masline si busuioc, dupa care se invelesc in prosciutto si se dau la cuptor pana se rumenesc. Ciupercile se gratineaza si in locul coditelor se adauga ficateii inveliti in prosciutto.

Se pot servi alaturi de salata de cruditati si sos rosu dulce.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in prosciutto cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui

Rulada de pui

Pieptul de pui se transeaza.se bate.se condimenteaza cu sare piper. Se pune feli de ardei si bucatele

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Ce bunatate. Eu am ficatei cu mamaliguta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Deliciosi...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Ingenioasa idee.Arata grozav produsul final.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Foarte aspectosi si deliciosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bunatate. Eu am ficatei cu mamaliguta.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec de cartofi cu sunca