Se freaca bine untul cu zaharul pudra, apoi se pun galb. coaja lamiie, bicarbonatul stins in putina zeama de lamiie sau putin otet, amestecindu-se dupa fiecare ingredient.La sfirsit se pune faina(se poate pune cam 1/2 lingurita praf de copt-eu pun). Se mesteca bine. Se pune intr-o tava unsa cu marg. sau unt si tapetata cu faina. Se intinde bine in tava.Peste aluat se intinde gemul, apoi se pune glazura, facuta asa: albusurile se bat bine, se adauga zaharul tos si sucul de lamiie; se bate din nou f. bine. La sfirsit se incorporeaza nucile. Cred ca stiti ca atunci cind punem nuca, se amesteca usor de sus in jos, cu lingura de lemn(in nici un caz nu cu aparatul cu care am batut albusurile).Se da prajitura la cuptorul incins dinainte, cam 40 minute, pina se coloreaza glazura ,putin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii