Fasonam fileurile de peste,in asa fel incat se rezulte forme egale.Ceea ce rezulta dupa fasonare se taie marunt si se introduc in salata.
Spalam si curatam legumele,dupa care le radem foarte fin.Prazul se taie si el foarte fin.Ridichea neagra se amesteca separat cu otetul si zaharul ,se lasa cam 5 minute si apoi si amesteca cu restul legumelor.Adaugam sosul de soia si uleiul de masline,apoi ametecam bine.
Cu ajutorul unei forme cilindrice sau a unui pahar de apa cu inaltime mica dam forma salatei de legume.Asezam un file de peste pe farfurie,apoi aranjam un strat de legume de 3-4 cm.Peste acestea,vom aranja inca un file si din nou legume.Deasupra asezam cu grija o bucata frumoasa de file.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii