1. Fileul de pastrav se clateste usor, se zavanta, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se sareaza usor.
2. Oul se bate cu sare si piper.Jumatate din migdale se pune intr-o farfurie.Se incalzeste untul topit.
3. Fileul de pastrav se da prin faina, apoi prin ou, iar la urma prin migdale.Se prajeste in untul topit cam 3 minute pe fiecare parte.
4. Lamaia se taie in 8.Se infierbanta untul, se prajesc in el migdalele ramase si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.
5. Se aranjeaza fileul de pastrav, se toarna untul cu migdale si se serveste.Se poate servi alaturi de cartofi fierti in sare.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii