1. Fileul de pastrav se clateste usor, se zavanta, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se sareaza usor.
2. Oul se bate cu sare si piper.Jumatate din migdale se pune intr-o farfurie.Se incalzeste untul topit.
3. Fileul de pastrav se da prin faina, apoi prin ou, iar la urma prin migdale.Se prajeste in untul topit cam 3 minute pe fiecare parte.
4. Lamaia se taie in 8.Se infierbanta untul, se prajesc in el migdalele ramase si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.
5. Se aranjeaza fileul de pastrav, se toarna untul cu migdale si se serveste.Se poate servi alaturi de cartofi fierti in sare.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii