Fileurile de macrou se pun intr-un vas cu putina sare,putin ulei si usturoi taiat dupa gust.
Se acopera cu o parte otet si trei parti apa si se da la rece.
Dupa 3 ore se scot,se scurg bine si se dau prin ou, faina amestecata cu putin malai si se prajesc.
Se servesc cu lamaie sau mujdei.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii