autor:

costy1969

» » Aperitive

FILE DE PORC CU BRANZA

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
600 grame file de porc 150 grame branza proaspata 100 grame smantana 50 grame unt 1 legatura de ceapa verde 1 legatura de marar 125 ml vin alb sare, boia de ardei dulce, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Fileul se curata, se sterge cu un prosop curat, se portioneaza in patru bucati, in fiecare crestandu-se cate un buzunar. Ceapa se taie fin, iar verdeata se toaca marunt. Intr-un vas se pune ceapa, branza, o lingura de smantana si verdeata, boia, sare si piper si se amesteca pana cand sunt inglobate toate ingredientele;



In fiecare buzunar al fileului se introduce compozitia de mai sus si se inchid folosindu-se scobitori; Se incinge tigaia, se pune untul iar fileurile astfel umplute se prajesc in unt incins, la foc potrivit pe ambele parti, cca 8 minute pe fiecare parte, se condimenteaza cu sare si piper, iar cand sunt gata se scot pe un servet absorbant si se tin la cald;



In grasimea ramasa la prajire (daca nu este prea arsa) se adauga vinul si putina apa, se fierbe sosul cateva minute la foc potrivit, se adauga restul de smantana, sare si piper, acesta urmand a fi turnat peste fileuri inaintea servirii.



SFAT: pentru un gust deosebit in umplutura de branza se poate pune si cascaval afumat ras; Daca untul s-a ars prea tare, se poate forma un alt sos din unt proaspat, cca 50 grame cu aceleasi ingradiente de mai sus.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE PORC CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Empanadas cu carne de pui si ciuperci

Empanadas cu carne de pui si ciuperci

Intr-un castron, am pus faina si am adaugat untul cubulete. Am framantat bine, apoi am adaugat ouale

25 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Trecem carnea prin masina de tocat. Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime. Indepartam,folosind

5 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 600 grame file de porc 150 grame branza proaspata 100 grame smantana 50 grame unt 1 legatura de ceapa verde 1 legatura de marar 125 ml vin alb sare
  • boia de ardei dulce
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

15 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu carne