Branza de vaci, zaharul, coaja rasa de lamaie si putin suc, dupa gust, se amesteca omogen. Se incalzeste gelatina inmuiata intr-o tigaie, se adauga 2 lg de branza, apoi amestecand continuu, se pune toata branza.
Se bate smanatana pt a obtine frisca si se incorporeaza in branza. Se spala cu apa rece pentru forme individuale si se umplu cu amestecul de branza. Se pun la frigider acoperite, pt minimum 3-4 ore.
Se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa. Se pastreaza cateva cubulete de morcovi, restul se amesteca cu martipanul si cu sucul de morcovi sau de portocale si se paseaza cu mixerul. Inainte de servire, se tin formele putin in apa fiarta, apoi se rastoarna pe farfurie. Se serveste cu sosul de martipan si se orneaza cu cateva bucatele de morcovi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii