Topim cei 200 gr de zahar intr-o cratita dupa care punem putin in fiecare forma individuala si tapetam fundul si marginile. Ouale se scot din timp de la frigider, se bat putin sa faca spuma dupa care se mixeaza in continuare cu zaharul turnat in ploaie . Adaugam cacaoa cernuta, zaharul vanilat si ciocolata topita la microunde. Punem si laptele caldut, amestecam si punem in cratita tapetata. Formele trebuiesc bine umplute pentru ca se vor lasa dupa ce le scoatem din cuptor. Asteptam sa se mai lase spuma si mai adaugam lichid. Dam la cuptorul incalzit la 150 de grade pentru 30-40 de minute dupa care facem testul cu scobitoarea.
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu