autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Flan de queso (flan de branza)

Autor: sandytza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandytza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
Ingrediente, 6 oua, 250 gr branza philadelfia, 12 linguri zahar, 1/2 l lapte, Prentru caramel, 7-8 linguri zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul. Intr-o craticioara se pune zaharul si apa cat sa il acopere si se pune pe foc. Cand zaharul incepe sa isi schimbe culoarea se ia de pe foc si se toarna in forme cat sa acopere fundul acestora. Se poate face si in alte forme individuale sau una mare nu conteaza. Se toarna amestecul preparat in forme peste caramel.Se pun formele intr-o oala , in cazul meu cucta , si se toarna apa cu grija sa nu intre in forme, cam trei sfert din inaltimea formelor. Se pune oala pe foc . la foc mic ,si cand incepe sa fiarba se lasa 5 minute in cucta si 8 minute in oala normala cu capac. Se poate face si in microunde si se lasa 2-3 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Flan de queso (flan de branza)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu brinza dulce

Tarta cu brinza dulce

Intr-un mixer se pun toate ingredientele pt. aluatul de tarta,cind s-au amestecat, se pun pe masa

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Clatite cu dulceata

Clatite cu dulceata

Preparati un aluat ca o smantana mai subtire din oua, faina, sare, 2-3 linguri ulei si apa intr-un

31 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Katalin Jancsó , 23 aprilie 2014

    se scrie kukta, inseamna ajutorul bucatarului sef

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Imi place ca scri alaturi traducerea ingredientului sa inteleaga cititorul retetelor despre ce este vb. Imi place si preparatul, arata bine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Tare bine arata,iar gustul trebuie sa fie pe masura!!!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      Ce pofta mi s-a facut!!!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      Simplu si bun.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      un fel de crema de zahar ars,numai ca se foloseste branza,oricum ingenioasa.felicitari.

    • Fara foto

      sandytza (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Chiar e buna la mine in casa de multe ori nu apuca sa se raceasca de tot :)

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Super reteta,ce buna trebuie sa fie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 6 oua
  • 250 gr branza philadelfia
  • 12 linguri zahar
  • 1/2 l lapte
  • Prentru caramel
  • 7-8 linguri zahar

Raporteaza reteta

Retete
de sandytza
Empanada de queso (de branza)

Empanada de queso (de branza)

Se intinde o foaie de foetaj pe hartia de bucatarie pusa in tava.Se pune un strat de cas razalit

7 voturi    7 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Se pune int-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar si se pune pe foc. Cand zaharul s-a topit se

498 voturi    35 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Empanadillas cu nuci si miere

Empanadillas cu nuci si miere

Nuca macinata se amesteca cu mierea. Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita

4 voturi    2 comentarii
5 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place ca scri alaturi traducerea ingredientului sa inteleaga cititorul retetelor despre ce este vb. Imi place si preparatul, arata bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chessecake cu dulceata de zmeura