Curatati perele de coaja, taiati-le in doua, scoateti-le casuta cu samburi, puneti-le cu fata in jos si taiati-le in felii. Luati o forma rotunda (cu diametrul de 23 cm), ungeti-o cu jumatate din unt si aranjati feliile de para, in forma de cerc. Stropiti-le cu suc de lamaie. · Bateti ouale cu zaharul tos, pana ce amestecul se inalbeste. Adaugati faina, scortisoara, sarea si amestecati bine. ¸ Adaugati laptele fierbinte si varsati compozitia peste pere. Puneti deasupra restul de unt, taiat bucatele. ¹ Varati prajitura in cuptorul incalzit dinainte si lasati-o la copt 35 de minute. Suprafata trebuie sa fie aurie. Presarati deasupra zaharul pudra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii