1. Curatati perele, scoateti-le semintele, taiati-le felii. Asezati-le in cerc, intr-o forma rotunda, cu diametrul de 23 cm, unsa cu jumatate din cantitatea de unt. Stropiti fructele cu suc de lamaie. 2. Bateti ouale si zaharul pudra, pana cand amestecul se albeste. Adaugati faina, scortisoara si sarea, bine amestecate inainte. 3. Turnati deasupra laptele cald, amestecati si varsati compozitia peste pere. Puneti deasupra restul de unt taiat bucatele. 4. Bagati forma in cuptor si lasati-o 35 de minute, pana cand suprafata devine aurie. Pudrati cu zahar tos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii