Ingrediente
Blat:6 oua,6 linguri de zahar,2 budinci de capsuni sau zmeura,1 praf de copt,2 linguri de faina, Crema:4 galbenusuri,2 linguri de faina,200 gr zahar,5 plicuri zahar vanilat,100 ml lapte,1 pachet margarina Rama, Glazura 1 :4 albusuri,12 linguri de zahar, Glazura 2 :6 linguri zahar pudra,2 linguri cacao,1 lingura ulei,2 linguri apa clocotita.
Dificultate: Ridicata | Timp: 1h 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Crema:se amesteca toate ingredientele,mai putin margarina ,se fierb pana se ingroasa.Rece sa amesteca cu margarina frecata inainte,se pune peste blat.
Glazura 1:pe aburi albusurile batute cu zaharul pana nu se mai simte zaharul,se pune peste crema.
Glazura 2:se amesteca toate si se intinde peste albusuri.Se poate orna si dupa preferinta fiecaruia,eu am pus ornamente colorate de prajituri