Taiati carnatii in bucati de 8-10 cm lungime. Pentru a obtine aspectul special de flori fiecare bucata se taie intai in doua, pe lungime, dar nu de tot, pana la un centimetru de capat. Urmatoarea taietura se face perpendicular pe prima, incepand din capatul netaiat si mergem pana in cealalta parte, unde ne oprim din nou la un centimetru de capat.
Puneti carnatii astfel taiati la prajit in uleiul incins intr-o tigaie antiaderenta. Vor incepe sa se curbeze si sa se desfaca, la fel ca niste flori. Intoarceti-i din cand in cand de pe o parte pe alta, ca sa se prajeasca uniform.
Cand sunt rumeniti frumos pe toate partile sunt gata. Se servesc ca atare cu mustar, muraturi, salate sau cu diferite garnituri.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii