autor:

Margareta

» » Dulciuri diverse

Flori de dovleac pane

Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2013

Ingrediente
cam 10-20 buc., faina - 200gr., oua - 2buc., sare - un praf

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite cu faina si ouale si un praf de sare. Se pune uleiul la incins, florile se dau prin aluat si se prajesc pana se fac aurii pe toate partile. Se scot pe un servet pentru a se absoarbe surplusul de ulei.



Secretele bucatarului



Florile de dovlecel pot fi si un desert gustos daca dupa prajire le tavalim in zahar tos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovleac pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu fructe de padure si crema de vanilie

Tarta cu fructe de padure si crema de vanilie

Iaca, le-a venit si lor randul! Fructelor de padure, caci despre ele e vorba :) . Dupa busuiocul

19 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Cozonac fara framantare

Cozonac fara framantare

Aluatul: Intr-un bol punem faina. Facem o gropita in mijloc, punem drojdia, 3-4 linguri lapte caldut

4 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela Ciornei , 04 iulie 2016

    mi/a placut.

  • Fara foto

    Angela Angi , 27 mai 2015

    am sa incerc maine

  • Fara foto

    Aurora MY , 14 iulie 2014

    si eu am facut Sunt delicioase ,dar eu le-am umplut cu ciuperci tocate marunt ,branza telemea rasa , smantana si patrunjel NU TE MAI SATURI...(Y)

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2013

      delicios!!!!

    • Fara foto

      dana , 08 octombrie 2013

      umplute cu crema de branza sunt o minunatie.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2013

      delicios...mai ales cu branza si ansoa inauntru..yummy

    • Fara foto

      Ionela Draghici-Maltezeanu , 06 octombrie 2013

      eu am ras ceapa morcov si am adaugat ou si cascaval ras si marar apoi am umplut florile si le-am dat prin sosul de clatite si le-am prajit...

    • Fara foto

      Alina Clotea Gavrilut , 05 octombrie 2013

      eu am ras ceapa morcov si am adaugat ou si cascaval ras si marar apoi am umplut florile si le-am dat prin sosul de clatite si le-am prajit...

    • Fara foto

      Caracioni Corina , 05 octombrie 2013

      delicioase...

    • Fara foto

      Paul Ghioltan , 05 octombrie 2013

      eu am ras ceapa morcov si am adaugat ou si cascaval ras si marar apoi am umplut florile si le-am dat prin sosul de clatite si le-am prajit...

    • Fara foto

      Mihaela Carp , 05 octombrie 2013

      eu am ras ceapa morcov si am adaugat ou si cascaval ras si marar apoi am umplut florile si le-am dat prin sosul de clatite si le-am prajit...

    • Fara foto

      Mirela Dragus , 05 octombrie 2013

      eu am ras ceapa morcov si am adaugat ou si cascaval ras si marar apoi am umplut florile si le-am dat prin sosul de clatite si le-am prajit...

    • Fara foto

      Alina Clotea Gavrilut , 05 octombrie 2013

      Este o reteta italiana. Se poate adauga si mozzarella sau orice branza un pic mai tare si ansoa sarate !! O bunatate!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • cam 10-20 buc.
  • faina - 200gr.
  • oua - 2buc.
  • sare - un praf

Raporteaza reteta

Retete
de Margareta
Pui cu bostan de placinta

Pui cu bostan de placinta

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Laste umplute

Laste umplute

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Pui Stroganoff

Pui Stroganoff

Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

delicios!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu mar si migdale