Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite cu faina si ouale si un praf de sare. Se pune uleiul la incins, florile se dau prin aluat si se prajesc pana se fac aurii pe toate partile. Se scot pe un servet pentru a se absoarbe surplusul de ulei.
Secretele bucatarului
Florile de dovlecel pot fi si un desert gustos daca dupa prajire le tavalim in zahar tos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii