Pentru blat, se bat 6 albuşuri cu 150 gr. zahăr, se adaugă 6 gălbenuşuri şi 120 gr. budinca de căpşuni (praf)şi puţin praf de copt. Se coace.
Cand s-a răcit, blatul se insiropează cu 50 ml rom.
Se prepară crema astfel - 3 gălbenuşuri se fierb pe aburi cu 150 gr. zahăr. Cand s-a ingroşat se ia de pe aburi şi se răceşte.
Când s-a răcit se adaugă 200 gr. unt frecat spumos. Această cremă se pune peste blatul însiropat, iar deasupra se va pune 3 albuşuri bătute spumă pe aburi cu 150 gr. zahăr praf.
Peste spuma de albuş se va presăra bomboane colorate.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii