Se face din oua, lapte, zahar si faina o compozitie ceva mai groasa decat la clatite. Florile de salcam se tin de codita si se scufunda cu mare atentie in compozitie, eventual se toarna peste ele cu ajutorul unei linguri. Se pun pe rand in ulei incins si se rumenesc exact ca gogosile, la foc mai mic ca sa se patrunda. Se scot pe o farfurie si se pudreaza cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii