In robotul de bucatarie punem toate ingredientele in afara de ou si amestecam cu pulsuri pana devine faramicios. Adaugam oul batut si mai amestecam putin; scoatem din robot aluatul si-l lasam la frigider cel putin jumatate de ora.
Intre doua foi de pergament intindem jumatate de aluat intr-o foaie de 6mm. Cu o forma de floricele modelam fursecuri pe care le punem pe o tava tapetata cu pergament si le coacem la 180 de grade 15-20 de minute (pana sunt usor rumene).
Le lasam sa se raceasca bine si dupa ce terminam de copt, le ungem pe o parte cu crema si lipim ca intr-un sandwich. Deasupra presaram zahar pudra. Se mentin cateva zile intr-o cutie bine inchisa.
Acest aluat l-am facut si cu faina integrala folosind 11/2 pahar faina integrala si 1/2 pahar faina alba iar restul cantitatilor sant aceleasi au iesit foarte bune fragede si nu tare dulci.
Merita incercat!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii