Floricele de iarna

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Floricele de iarna

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -5 linguri smantana
  • -200 gr margarina Rama
  • -100 gr zahar
  • -coaja de la o lamaie
  • -300 gr faina
  • -zahar pudra
  • -gem de caise(sau orice fel de gem)

Mod de preparare

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine o pasta cremoasa, apoi se adauga smantana, coaja de lamaie si faina. Se obtine un aluat vascos, care se acopera cu o folie si se da la rece timp de 2 ore. Dupa ce am scos aluatul de la frigider se pune pe masa de lucru faina , se intinde o foaie si se fac formele, una plina si una decupata( daca pot sa zic asa) Se dau la cuptor 20 min. cand sunt gata se lipesc o parte plina si una decupata cu gem....uitand sa mentionez ca partea decupata se da prin zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise