FOETAJ CU SUNCA SI CASCAVAL

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.250 grame cascaval;
  • 2.250 grame sunca;
  • 3.50 grame unt;
  • 4.2 oua;
  • 5.sare,piper,mac;
  • 6.600 grame aluat foetaj.

Mod de preparare

Aluatul de foetaj procurat din comert se intinde pe blatul de lucru si se taie cu o forma rondele;

Cascavalul si sunca se feliaza,avand grija ca feliile sa fie aproximativ de marimea rondelelor;

Se ia o tava de aragaz,se unge cu unt,se aseaza rondelele de aluat,se inteapa cu furculita,se pune deasupra cascavalul,sunca si inca o rondea de aluat;

Galbenusurile de la oua se bat cu putina sare, se ung rondelele cu ajutorul unei pensule,dupa care se presara cu mac;

Se introduce tava la cuptorul preincalizit,se mentine aceeasi temperatura cca 10 minute,dupa care se reduce temperatura la jumatate.

SFAT: pentru un gust mai deosebit puteti folosi alte preparate gen:muschi tiganesc,sunculita taraneasca,pastrama,etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise