Aluatul de foetaj procurat din comert se intinde pe blatul de lucru si se taie cu o forma rondele;
Cascavalul si sunca se feliaza,avand grija ca feliile sa fie aproximativ de marimea rondelelor;
Se ia o tava de aragaz,se unge cu unt,se aseaza rondelele de aluat,se inteapa cu furculita,se pune deasupra cascavalul,sunca si inca o rondea de aluat;
Galbenusurile de la oua se bat cu putina sare, se ung rondelele cu ajutorul unei pensule,dupa care se presara cu mac;
Se introduce tava la cuptorul preincalizit,se mentine aceeasi temperatura cca 10 minute,dupa care se reduce temperatura la jumatate.
SFAT: pentru un gust mai deosebit puteti folosi alte preparate gen:muschi tiganesc,sunculita taraneasca,pastrama,etc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii