1. Incalzeste cuptorul la 190ᵒC.Aseaza o foaie de placinta pe suprafata de lucru.Unge foaia cu 1 lingura unt/margarina, presara deasupra 1 lingurita zahar, apoi aseaza deasupra o alta foaie de placinta.Repeta procedura pana s-au terminat foile, untul si zaharul.Folosind o forma rotunda, taie 12 cercuri de diametru 9 cm din foile de placinta suprapuse, aseaza-le pe o tava de copt si da-le la cuptor 8-12 minute, pana s-au rumenit si au devenit crocante.
2. Bate frisca, apoi adauga vanilia.Asambleaza desertul doar inainte de a-l servi.Aseaza cate un cerc de aluat pe cate 4 farfurii.Deasupra pune cate 1 lingura de frisca batuta, cateva cirese, un cerc de aluat, 1 lingura frisca, cateva cirese, iar la sfarsit inca un cerc de aluat.Stropeste cercurile cu cate 1 lingura sirop de cirese, iar deasupra fiecaruia mai aseaza cateva cirese confiate, apoi serveste.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii