autor:

Fara foto

» » Prajituri

Foi cu crema

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
3 oua, 27 linguri zahar, 27 linguri lapte si 27 linguri de grasime, 3 linguri amoniac stins si faina cat cuprinde pt. a iesi o coca pt. a o putea intinde., , CREMA: 1,5l lapte, 1 pachet margarina, esenta, cacao, 18 linguri zahar, nuca macinata, 9 linguri de faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se face o coca si se intinde pe fundul tavii, dupa care se umplu cu crema cate foi doreste fiecare (aceasta reteta o am de la o prietena f. buna, noi o mai numim si prajitura saracului).
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi cu crema" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Foi napolitana cu crema caramel

Foi napolitana cu crema caramel

Nuca se sfarama cu ciocanul de snitele sau se taie. Se caramelizeaza zaharul(400 g) cu atentie

9 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu foi caramel , crema de lapte si dulceata de caise

Prajitura cu foi caramel , crema de lapte si dulceata de caise

Punem zaharul,pe foc mic pentru al caramelize. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Si eu cred ca e cam mult zahar.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009

    27 lg de zahar?! Foarte mult, se urca colesterolul si cine are diabet (si nu se pot abtine....). O foto era mai edificatoare din punct de vedere estetic, nu?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 27 linguri zahar
  • 27 linguri lapte si 27 linguri de grasime
  • 3 linguri amoniac stins si faina cat cuprinde pt. a iesi o coca pt. a o putea intinde.
  • CREMA: 1,5l lapte
  • 1 pachet margarina
  • esenta
  • cacao
  • 18 linguri zahar
  • nuca macinata
  • 9 linguri de faina

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Si eu cred ca e cam mult zahar.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU BRANZA