Oul,uleiul,untura,zaharul,laptele si bicarbonatul se fierb pe aburi ,pana ce incepe sa se ingroase.Dupa racire adaugam faina si o framantam bine.Se coc pe dosul tavii 4 foi.Crema:punem laptele la fiert,cand fierbe adaugam zaharul si zaharul vanilat , apoi facem un gris potrivit de tare. Dupa racire adaugam untul.Ungem doua straturi cu crema si una in mijloc cu dulceata.Deasupra se pune zahar praf.POFTA BUNA!



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii