Foi cu miere de albine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1ou 3 linguri de ulei
  • 1lingra untura
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 450gr faina .Crema: 250gr unt
  • 200gr zahar praf
  • 3 vanilii
  • 100ml lapte
  • gris
  • dulceata de capsuni.

Mod de preparare

Oul,uleiul,untura,zaharul,laptele si bicarbonatul se fierb pe aburi ,pana ce incepe sa se ingroase.Dupa racire adaugam faina si o framantam bine.Se coc pe dosul tavii 4 foi.Crema:punem laptele la fiert,cand fierbe adaugam zaharul si zaharul vanilat , apoi facem un gris potrivit de tare. Dupa racire adaugam untul.Ungem doua straturi cu crema si una in mijloc cu dulceata.Deasupra se pune zahar praf.POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise