Pregatesti folie asa: amesteci ingredientele de mai sus si faci o coca pe care o intinzi in 4 foi si le coci pe dosul tavii.
Pregatesti crema asa: freci margarina cu zaharul pudra, cu galbenusurile, cu 2linguri de ness si cu 2 plicuri de zahar valinat. Iei foaia si intinzi crema in mod egal pana la ultima foaie. Lasi deoparte prajitura si a doua zi o tai. Este o prajitura frageda, gustoasa si usor de preparat.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii