autor:

Fara foto

» » Prajituri

FOI DE NAPOLITANĂ CU RAHAT

Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daminescu Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Ingrediente
1 pachet de foi de napolitană, 1 kg. de rahat, 250 gr. margarină Rama.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se dă prin maşina de tocat carne 1 kg. de rahat şi se macină, apoi se adaugă 250 gr. margarină Rama (sau unt) frecată spumos, se amestecă. Se umplu foile (5 foi) şi se dă la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "FOI DE NAPOLITANĂ CU RAHAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Muffins cioco-coco

Muffins cioco-coco

Amestecam faina,praful de copt,fulgii de cocos,ciocolata rasa mai mare sau picaturi de ciocolata; Separat

3 voturi    5 comentarii
35 min
Prajituri
New York Cheesecake

New York Cheesecake

Blatul: biscuitii ii zdrobim intr-un robot si ii turnam intr-un castron. Topim untul pe foc mic si

7 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Foile se pot umple si cu marga amestecata cu zahar caramelizat macinat si nuci prajite.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de napolitană
  • 1 kg. de rahat
  • 250 gr. margarină Rama.

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Foile se pot umple si cu marga amestecata cu zahar caramelizat macinat si nuci prajite.

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Rulada cu gem de capsuni Rulada cu gem de capsuni

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, apoi se incorporeaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema fina de branza si fructe Prajitura cu crema fina de branza si fructe

1.Se prepara primul blat mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,esenta se incorporeaza si galbenusurile zdrobite si frecate

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu mure