autor:

Anonim

» » Aperitive

foietaj crud

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
unt, sare, faina, margarina, otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Untul se framanta cu margarina pana la omogenizare se da forma de patrat si se lasa la rece cca 20 min ,500 g de faina se asaza pe o planseta , se face un gol in mijloc in care se pune sare, apa, otet si se framanta bine , obtinandu-se o coca omogena ,care se lasa la rece cca 20 min.
Coca se intinde in forma de patrat subtire, iar untul si margarina se asaza pe mijlocul patratului si se impacheteaza , unind fiecare latura a patratului cu latura opusa. Se intinde din nou cu merdeneaua in foaie groasa de 2 cm si se impacheteaza in patru.
Coca se introduce in frigider cca 30 min. Operatia de turare , impachetare si racire se repeta inca de 3 ori.
Daca ti-a placut reteta noastra "foietaj crud" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

-Se scoate aluatul de foietaj din congelator cu cca 2-3 ore înainte de preparare și se lasă

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Omleta speciala

Omleta speciala

Nu am scris unele cantitati pentru ca le-am apreciat din ochi.Va lamureste mai bine poza cu ingrediente. Am

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta de cartofi